Bakschool

Xandra's Bakschool

Welkom bij Xandra’s Bakschool! Heb jij altijd al willen weten hoe je zelf zuurdesem maakt? Of hoe je het perfecte bus- of batardbrood vormt? Ik help je op weg. Ga aan de slag in je keuken en volg mijn Baklessen. Of vind het antwoord op jouw vraag bij de Veelgestelde (brood)vragen. Veel bakplezier!

Baklessen Xandra Bakt Brood

Tijdens de Baklessen leer je alle ins en outs over (brood)bakken. Volg de 5-daagse cursus ‘Zuurdesem maken’. Of ontdek wat gist en bakpoeder precies is. Maar je vind er ook tips om aan de slag te gaan met kruiden zaaien.

Veelgestelde vragen Xandra Bakt Brood

Help, wat is het verschil tussen bakkerszout en tafelzout? En wat is een Deense deegklopper? Geen paniek. Bij de Veelgestelde vragen vind je het antwoord op jouw vragen.

Schuiven naar boven