Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

Mijn grootste wens is alvast voor een klein deel in vervulling gegaan. Onlangs is er namelijk een kookboek op de markt gekomen waar ik aan mee heb gewerkt. Hoe leuk is dat! Je begrijpt wel dat ik super trots ben. Samen met zes bekende foodbloggers delen we elk vijf heerlijke recepten in ‘Natuurlijk Zoet’ met jou. De lekkernijen bevatten geen geraffineerde suikers. Alles is puur natuur, zoals jullie meestal van mij gewend zijn.

Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

Vrijdag 6 januari 2017

Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

Zeven bloggers, dertig recepten

Zonder dat je het in de gaten hebt, werk je als snel meer geraffineerde suikers naar binnen dan je lief is. Veel fabrikanten verstoppen deze suikers namelijk in hun kant-en-klaar producten. Deze suikers werken verslavend, zodat jij steeds meer wilt en gaat eten. Dat moet toch anders en gezonder kunnen. Daarom bundelen wij een aantal van onze tips en recepten in ‘Natuurlijk Zoet’, zodat jij thuis meteen aan de slag kunt. De lekkernijen zijn makkelijk en snel te maken. Bovendien bevatten ze ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. Ook een pluspunt.

Ondanks dat alle bloggers een eigen stijl en voorkeur hebben, vormt het boek toch een geheel. ‘Natuurlijk Zoet’ is een onderdeel van een serie kookboek met de meest uiteenlopende onderwerpen en er volgen er binnenkort nog meer. Wil je weten welke titels er op dit moment voorradig zijn, neem dan even een kijkje bij Xenos. Ze zijn zowel in de winkel als online te koop.

Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

Snoep gezond, eet minder suiker

In ‘Natuurlijk Zoet’ vind je van mijn hand:

  • Bananen-yoghurt-ijsjes met walnoot
  • Drinkyoghurt met aardbeien
  • Eierkoeken
  • Zoete chocoladewafels
  • Pindakaas met stukjes noot

boek-natuurlijk-zoet-met-xandra-5

Groetjes, Xandra

 

Bron: Het boek is inmiddels niet meer te koop.

©XBB Copyright Xandra bakt brood

Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

2 gedachten over “Boek Natuurlijk Zoet (met Xandra)

  1. Boek natuurlijk zoet, staat er, maar het boek heet “Natuurlijk Zoet”, zo te zien. Waarom staat er het woord boek voor, en bij de andere boeken niet? Ik vond het al zo’n vreemde titel.

    1. Liduin, dat heeft met de verplichte lengte van de titel op mijn website te maken. Iets met SEO en zoekoptimalisatie. Zonder het woord boek was de titel te kort. Normaal staat er bij mij (review), maar aangezien ik er aan mee heb gewerkt kan ik dat er niet achter zetten. Het is tenslotte een beetje raar om jezelf te recenseren. Ik had ook boek achter de titel van het boek kunnen plaatsen, maar het klonk destijds logischer om het vooraan te zetten. Ik heb ook gekeken wat andere blogger doen en dat als richtlijn genomen. Gr. Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven