Elke dag vers koken met Janny

Elke dag vers koken met Janny 2

Dinsdagmiddag 8 september 2015 vond in pop-up restaurant BautZuid de lancering van het nieuwe boek van Janny van der Heijden plaats, getiteld ‘Elke dag vers’ koken met Janny. Daar wilden wij natuurlijk graag bij zijn. Koken en bakken met verse ingrediënten is ook onze passie. Weg met instant, lang leve VERS! Nu nog even de rest van Nederland overtuigen. Maar met de komst van Janny’s mooie boek boordevol lekkere en makkelijke recepten wordt dat nu natuurlijk een peuleschil. Dus spring op je fiets, ga linea recta naar de plaatselijke boekwinkel en koop dat boek!

Elke dag vers koken met Janny

Janny van der Heijden: “Eet vers, kleurrijk en verantwoord. Als je voor 80% gezond en verantwoord eet, blijft er 20% over om jezelf zo nu en dan eens extra te verwennen!”

Elke dag vers koken met Janny 6

Niemand minder dan Paul de Leeuw overhandigde het eerste exemplaar van het boek aan Janny van der Heijden. De spanning werd deze veelzijdige en charmante dame waarschijnlijk even te veel, want zij wilde meteen aan de borrel en ‘vergat’ helemaal om haar team te bedanken. Ook een BN’er is maar een mens tenslotte. Ze hebben het haar vast wel vergeven.

Elke dag vers koken met Janny

Het was een heel gezellige middag op een bijzondere locatie in Amsterdam. Leuk om weer eens (oude) bekenden te zien en te spreken. Tijdens de genoeglijke onder onsjes met onder andere Rutger van den broek (Heel Holland Bakt), blogster Ellen van ‘Made by Ellen’ en Jacques Hermus de auteur van fraaie boek ‘Het wilde eten’ werden we voorzien van de lekkerste hapjes. Vooral de soep met kokos viel bij ons erg in de smaak.

Kosmos: “Koken met Janny is het kookboek van Janny van der Heijden, het jurylid van Heel Holland bakt. Janny helpt vanaf nu ook jou in de keuken! Met ruim 200 recepten voor elke dag en elke kok. Soms snel of simpel voor drukke dagen, soms feestelijk of uitgebreid. Altijd lekker, en makkelijker dan je denkt. Koken met Janny is hét basisboek voor elke kok. Leer het van de allerleukste!”

Elke dag vers koken met Janny

Nu ben je natuurlijk heel erg nieuwsgierig geworden naar de inhoud van dit fraaie kookboek en zou je er graag zelf even in willen neuzen. Dat kan! Ga dan naar de website van uitgeverij Kosmos en download het inkijkexemplaar of wacht op het review dat binnenkort op mijn blog zal verschijnen.

Meer info en bestellen

Bron: Met dank aan Janny van der Heijden en uitgeverij Kosmos voor de uitnodiging, de lekkere hapjes en een exemplaar van het kookboek ‘Koken met Janny, Elke dag vers’.

©XBB Copyright Xandra bakt brood

One comment on “Elke dag vers koken met Janny”

  1. Jan schreef:

    Een prachtig verhaal en een goed uitziend overzicht van je blog.

    Groet manlief

Geef een reactie: