Samenwerken met Xandra Bakt Brood

Samenwerken met Xandra Bakt Brood

Xandra Bakt Brood is dé broodbakwebsite van Nederland. Ruim 28.000 bezoekers per maand zoeken dagelijks broodrecepten om thuis in de keuken te bakken. Dat niet alleen. Ook ontdekken ze de nieuwste broodboeken, handige gadgets of bijzondere meelsoorten. En komen ze er niet uit? Op Xandra’s Bakschool kunnen ze baklessen volgen. Of ze vinden het antwoord op hun vraag bij Veelgestelde Vragen.

Wil jij jouw product onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Werk dan samen met Xandra Bakt Brood.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Hieronder vind je de diensten die ik aanbied. Heb je vragen over een bepaalde dienst? Mail dan naar info[@]xandrabaktbrood.nl.

Advertentie

In een advertentie breng ik jouw product onder de aandacht. Dit kan in de vorm van een recept, onafhankelijke review of informerend artikel. Ik geef graag een creatieve invulling aan de advertentie.

Socialmediapost

Wil je graag meer zichtbaarheid genereren op social media? Op Facebook en Instagram licht ik jouw product uit in de vorm van een onafhankelijke review. Dit is een post in mijn persoonlijke feed + een 24-uurs Instagram Story. Inclusief passende #hashtags.

Aantal socialmediavolgers

Nieuwsbrief

Het is ook mogelijk om jouw product uit te lichten in de maandelijkse nieuwsbrief (895 abonnees). Dit kan via een speciale winactie aan trouwe volgers. Of een link naar een advertentie op Xandra Bakt Brood.

Winactie

Een winactie is ook een optie. Deze winactie deel ik in mijn maandelijkse nieuwsbrief en in een aparte e-mail die ik naar abonnees stuur. Of op mijn website en social media.

Eerdere samenwerkingen

Ik werk graag samen met merken die bij mijn volgers en mijn website passen. Onder andere deze merken gingen je voor:

  • Kroon op het werk
  • Chufa Nederland
  • Brouwerij Hoop
  • De Slaege
  • Uitgeverij Lannoo
  • Carrera Culinair
  • Robèrt van Beckhoven

Download mijn mediakit

Download via onderstaande knop mijn mediakit.

Samenwerken?

Stuur een e-mail naar info[@]xandrabaktbrood.nl voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden en tarieven.

Schuiven naar boven