Fijne dagen en alle goeds voor 2019

Fijne dagen en alle goeds voor 2019

Fijne dagen en alle goeds voor 2019

Maandag 24 december 2018

Via deze weg wens ik iedereen fijne dagen en een gezond en gelukkig 2019!

Ik hoop we met zijn allen maar veel smakelijk broden en andere lekkernijen mogen bakken. Bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn website en social media-accounts, jullie support en de mooie foto’s van allerlei heerlijke baksels die ik het afgelopen jaar mocht ontvangen. Daar word ik als foodie en blogger ontzettend blij van.

Ups en downs

Voor mij en mijn familie was 2018 wederom een jaar met ups en downs. Gelukkig gaat het inmiddels weer langzaamaan bergopwaarts. We hebben goede hoop dat alles weer goed komt met meneer J. Ik ben me ervan bewust dat hij ondanks alles toch veel geluk heeft gehad. We willen iedereen bedanken voor jullie blijken van medeleven en het sturen van lieve wensen, berichtjes, kaarten, fruit en bloemen.

Een gezonde start

Het nieuwe jaar starten we op ‘Xandra Bakt Brood’ met enkele minder calorierijke recepten. Denk aan knapperige crackers, bruin (desem)brood, gezonde kiemen en verse groente. Wellicht wil je zelf eindelijk een desem opstarten? Ik zeg doen! Volg dan mijn gratis online cursus ‘Zelf zuurdesem maken doe je zo’, daar leer je stap-voor-stap hoe alles in zijn werk gaat. Om er vervolgens de lekkerste desembroden van te leren bakken. Je vindt alle informatie op mijn website.

Fijne dagen allemaal!

 

Lieve groet,

Xandra

 

©XBB Copyright Xandra Bakt Brood

Geef een reactie: