Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2018

Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2018

Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2018

Beste koekenbakkers, ik wens jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2018. Dat het wederom een jaar mag zijn vol gezondheid, liefde, geluk en voorspoed. Waarin heerlijke en verse baksels natuurlijk niet mogen ontbreken. Brood bakken leer je het beste met vallen en opstaan. Niet de moed opgeven! Vergeet niet dat Rembrandt ook niet in één dag zo goed is geworden. Oefening baart kunst. Maak er iets moois van!

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor het regelmatig bezoeken van mijn blog en andere social media kanalen, het achterlaten van de mooie complimenten, het meedenken wanneer er iets (verbeter(t) kan, het stellen van (kritische) vragen en het sturen van foto’s en soms zelfs recepten. Zonder jullie support & vertrouwen zou het bloggen heel saai zijn.

Het to-do-lijstje is nog lang niet leeg. Sterker nog, het wordt alleen maar langer. Maar ik ben vast niet de enige die daar last van heeft. Toch?! Wanneer jullie een bepaald onderwerp of een specifiek recept missen op mijn blog, stuur dan gerust een berichtje. Misschien kan ik er dan iets mee doen. Het moet wel bij mijn overige content aansluiten natuurlijk.

Fijne dagen allemaal!

Groeten, Sandra.

 

P.S.: Het lijkt mij leuk wanneer je iets van mijn blog gemaakt hebt dat je dan een foto van jouw creatie op social media met ons deelt, voorzien van de hashtag: #XBBROOD.

 

©XBB Copyright Xandra bakt brood

3 comments on “Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2018”

 1. Christa schreef:

  Dank voor alle leuke recepten en inspiratie Sandra! Ook voor jou natuurlijk fijne dagen gewenst! Gr Christa

 2. Bert van Buggenum schreef:

  Ik wens je heel veel inspiratie voor 2018 en bedankt voor al je recepten , groeten uit Midden Limburg ,Bert van Buggenum

 3. Nel schreef:

  Beste Xandra.
  hele fijne feestdagen,en alle goeds voor 2018.
  ik geniet altijd met volle teugen van je recepten en adviezen.
  groetjes Nel

Geef een reactie: