Jottum, het is weer komkommertijd

Jottum, het is weer komkommertijd

Jottum, het is weer komkommertijd. Tijd om te relaxen, van het buitenleven te genieten en om nieuwe inspiratie op te doen. Ben jij er ook zo aan toe? Ik wel als ik heel eerlijk ben. Een blogger heeft eigenlijk nooit vakantie. Het publiceren van nieuwe items gaat immers 52 weken per jaar door. Zodat jullie steeds nieuw leesvoer hebben en met een recept aan de bak kunnen. Het bijhouden van mijn website is een hobby en ik doe het met veel plezier. Dat is het probleem niet. Maar de afgelopen weken merkte ik dat het soms een soort ‘moeten’ werd. Dan weet ik dat het tijd is om in de relaxmodus te gaan.

Komkommertijd = zomerperiode waarin vrijwel iedereen lekker buiten is, op vakantie, naar het strand, aan het fietsen, van zijn welverdiende vrije tijd geniet, et cetera. 

Jottum, het is weer komkommertijd

Dinsdag 4 juli 2017

In de maanden juli & augustus komen er in plaats van twee nieuwe items per week, tijdelijk één online. Op elke dinsdag publiceer ik iets nieuws op ‘Xandra Bakt Brood’. Op elke vrijdag wordt er een ‘oud’ recept op Facebook in het zonnetje gezet. Smakelijke baksels die het verdienen om te stralen. Wees gerust, in september ga ik weer actief van start. Met frisse moed en een berg nieuwe ideeën.

Deel je baksels op social media

Na vijf jaar bloggen staan er genoeg smakelijke pizza’s, broden en andere lekkernijen op mijn blog. Dus vervelen hoef je, je niet. Ik zeg bakken maar! Het lijkt mij leuk wanneer een foto(s) van je baksels met ons deelt op social media met de hashtag: #XBBROOD

Jottum, het is weer komkommertijd

Werk in uitvoering

Helemaal lui achteroverleunen is er niet bij, want er zijn altijd wel verbeterpuntjes of updates waar aan gewerkt kan worden. Natuurlijk zal ik de komende weken ook gewoon brood blijven bakken. Een mens moet tenslotte eten nietwaar. Er dan gaat er niets boven een versgebakken bammetje met een plakje belegen kaas.

Ik wens iedereen:

Een fijne komkommertijd!

 

©XBB Copyright Xandra bakt brood

2 comments on “Jottum, het is weer komkommertijd”

  1. Anneke schreef:

    Jij ook een fijne zomertijd gewenst

    1. Xandra schreef:

      Dank je wel Anneke, jij ook een fijne zomertijd.

Geef een reactie: